Il tuo account

Nuovo Testamento in Albanese

Nuovo Testamento in Albanese

  0.00
Puoi votare questo prodotto se esegui il login.

Disponibilità immediata

Disponibilità
Più di 5 copie con disponibilità immediata
Nostro prezzo  €2,50

Descrizione

Bibla është libri më i përkthyer dhe më i lexuar në botë. Miliona njerëz kanë marrë përgjigje për pyetjet "Kush jam unë?", "çfarë është kuptimi i jetës sime?", "A ekziston Zoti?" dhe "A është vdekja fundi?".
Në këtë libër do të mësosh çelësin për një jetë të re në një marrëdhënie të përhershme me Perëndinë.
Ky çelës është Jezui! Është bërë çdo gjë... po të pret!
Lexoje dhe ndrysho jetën tënde...

Proprietà

Produttore:
City Bible Foundation
Codice prodotto: CLC0000013037
Dimensioni:
100 x 140 x 10 mm
Peso: 0,120kg
Rilegatura: Brossura
Numero di pagine: 512
Lingua: Albanese
Scrivi una recensione per questo prodotto

Commenti

Devi eseguire il login per aggiungere una recensione.


I clienti che hanno scelto questo articolo hanno scelto anche: